edy » permainan tradisional johor
edy » permainan tradirional muar johor..
edy » permainan tradirional muar johor..
Rajiee Hadi » Sila semak artikel dalam Berita Minggu 1984 mengenai sejarah muar oleh Rajiee Hadi.
aimoelmo » sejarah terminal bas muar ada tak ?
adip » saya ada menjual kambing akikah rm 300sahaja pls call 0136196787
adip » saya ada menjual kambing akikah rm 300sahaja pls call 0136196787
adda » Assalamualaikum , maaf . tumpang tanye . mane boleh carik pengasas kuda kepang dalam area kluang , parit raja atau batu pahat ? dan boleh tolong bagikan alamat tak ?
kiena » salam , nk tanya , prt kemang nie kt mana ek ? cm mana nk jumpa dgn Wak Gono nie ek ?? =)
kiena » salam , parit kemang nie kat mana ek ? mcm mana nk jumpa Wak Gono nie ek ?
NUEK » ADE KEJE KOSONG TAK KAT AREA BUKIT GMBIR?
NUEK » ADE KEJE KOSONG TAK KAT AREA BUKIT GMBIR?
hafiz » salam
hafiz » salam
andreajuenna » apa yg best muar ni?
andreajuenna » apa yg best muar ni?
Abd. Ladi Hassan » NERKAMPUNG DI PARIT BUNGA DAN JALAN HASHIM MUAR
Abd. Ladi Hassan » Berkampung di Parit Bunga dan Jalan Hashim
rahimphg » salam semua apakhabar
Hidayah » waalaikumussalam
muar ride » Muar adalah bandar terbaik saya pernah duduk..cuma klu dpt di alih bustand kat pasar tu lg bagus kerana agak sesak sedikit..muar kaya dengan pelbagai makanan..
ubaidullah jaafar » baru baca artikel ni .. bersyukur .. lahir di daerah muar
ubaidullah jaafar » baru baca artikel ni .. bersyukur .. lahir di daerah muar
aham » salam
mumy » anak muar sume ye baek belaka
anonymous » mmw32
faizol » muar or muo ?
buddin » salam
buddin » salam
sayunk kamo0 » aq syunk kamo0 la.. wahai kQ umi ku.. syunk kamoooo000....
sayunk kamo0 » saya anak muo la beb.. lu x thu kn... hahaha... ><...
MJEURA » MUO BEST....
MJEURA » SALAM...
nisa mazlan » kuda kepang ni , sejarah kebudayaan dan kesenian..
nab » uit
yusri » lu langsi lu mati,hehehehehehehehehehehehehehehehehehe
yusri » lu langsi lu mati
yusri » nak tolong apa
shah fazreen shak ya » bole tolg ta?
shah fazreen shak ya » saya muo
yusri » ada abiko orang dkt sini
yusri » kt sini bkan tempaaaaaaaaaat nk datting okkkkkk.=)
yusri » korang kecoh sangat dah macam mmber aku pulak aduuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
yusri » MCM X OWANG JE*^
yusri » kowang ok x
yusri » kowang ok x
Nameroiyan » message:hello every body i ,love muar muar are the best
yaya » nak tanya temapt sejarah kat muar......'
yaya » oit
hans_90 » sape kat sini bdk muar,kalo ade boleh berkenalan x
EBIKO » beshnye syok seniriii
EBIKO » anybody??xde sape kt c ni ke
EBIKO » COME ON..CHATTT
EBIKO » WHAT DA...
ct » a'kum
apis » hi rina
rina » hai
nan » wau syoknya leh join skali
nan » hai
nitu » orang tengah siasat misteri kewujudtan pulau besar
nitu » orang tengah siasat misteri kewujudtan pulau besar
shahrulrizal » orang johor keturunan lanun
siti » allo
siti » allo
klliang » Wo.......................
yet » hai
yaie » ehm ehm
emy » assalamualikum
abu » mcm man muo skrg
abu » sadsd
abu » ssssss
abu » hai
mas » allo!!hie...
ella » macam nk rak baca ni semua!
NAD » ALOO
cast » wei tolong aku tension giler , meh la chat
smack » bruuu
smack » holla
smack » hello
amal » kepada sape yg macam org gila cari permainan kuda kepang cari di permainan bersejarah di muar
ilah » boleh tolong tak carikan tempat bersejarah yang lain
liya » natrah nie dari mana
liya » ello
nana » ai
natrah » taknak msg kat sye ke? anybody
natrah » tgh cari info psl k kepang jgk
natrah » kude kepang pun tak tau ke
reen » tlong reen kena send assignment minggu nie
reen » mcm mana nak tahu sejarah kompang ples...tolong reen
reen » cite apa mlm ni
reen » a`kum
nurul » siapa pandai berbahasa jawa tolong saya
farra » elllo
farra » sesape ade sejarah baju kurung ??
ihsan » pergi cari persatuan gazal melayu kat tempat kamu...baru bleh jumpa alat muzik...
tiera » boleh tolong tak...?kite nak cari alat muzik tradisional melayu, nak cari dekat mane .......?tolongle kite nak buat assigment ni....
raul » hi!!!!!!!!!!!!
raul » berbual sorang
raul » senyap je....
raul » hi